Forum | Youtube | Dizi İzle | Oyunlar | Webmaster |
22 Mayıs 2012, 20:21:07 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ...:::google/adsense::....  (Okunma Sayısı 532 defa)
asilturk
ASİLTURK
mod
Çalışkan Üye
*

Üyelik Bilgileri WWW
« : 30 Ekim 2007, 00:24:05 »
Konuyu bölKonuyu böl

ÖNCELİKLE BU YAZIYI OKURKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKEN HUSUSLAR:
1-KESİNLİKLE DİKKATLİ OKUYUNUZ..
2-UYGULAMA İÇİN BURADA BİZE SORUN..
3-CEVAP BULAMADIĞINIZ ŞEYLER YANLIZCA BURDA...

ŞİMDİ SİZE KISA SÜRE ÖNCE TANIŞTIĞIM GOOGLE/ADSENSE DEN BAHSEDECEĞİM

BİR WEB SİTESİ SAHİBİYİM VE İNTERNETTE SİTEMDEN NASIL PARA KAZANILIR ONU DÜŞÜNÜRKEN EPEY YOL ALDIM..

ENGİN BİLGİLERİMLE 30/10/2007

ŞUAN google/adSense kullanıcılarına çok fırsatlar sunmakta mesela we siteniz var ve google adsenseye başvuru yapıp sitenizden gelir elde etmek istiyorsunuz... Yapmanız gerekenler..

öncelikle verdiğim linke tıklayınız...

Direk google/adSense kayıt karşınıza çıkacaktır tamamen türkçe versiyon olup her sıkıntınız için bir çözüm sunmaktadır.. Kayıt işlemlerinde bilgilerinizi dikkatli doldurmalısınız...

KAYIT İŞLEMİNİZ BİTTİ NE YAPACAKSINIZ..

Size google/adSenseden bir mail gelecektir..
Mailde kayıt işlemi doğrulama mesajı vardır ve bir link verilmiştir tıklayınız..
Daha sonra size bir kaç gün içinde ulaşırız diye bir yazı çıkar karşınıza aldanmamalısınız..

BAŞVURU YAPTIKTAN SONRA SİTENİZİ ARAŞTIRMAYA ALIRLAR VE GENELDE SIKINTI BURDADIR..
SÖZLEŞMEDE İMZALADIGINIZ KOŞULLARDAN HABERDAR OLMALISINIZ...

Grin KARŞILAŞABİLECEĞİNİZ BAZI ÖZEL DURUMLAR  Grin

1- Google size olumlu veya olumsuz ulasacaktır ve bildirim yapacaktır..
2- Google size eğer aradan zaman geçmesine rağmen cevap vermemişse sıkıntı var demektir..
3- Sitenizin dili türkçeyse zor onay alırsınız..
4- Sitenizde Hertelden bir konu varsa zor ...
5- Genelde tüm sorularınızın cevabını google vermekte..

ASIL TİYOLARIM SİZE ÖZEL SİTE ZİYARETÇİLERİNE ÖZEL OLUP DİKKAT VERİN BU SÖZLERE..

1-Size ait bir blog veya bir sitemi var ok
2-Önce yapmanız gereken sitenizde daha önce konusu açılmamış bir konu bulmalı yada bir konu var ama üzerine düşülmemiş ayrıntılarını dikkate almalısınız..
3-Kesinlikle site veya blogunuzun dili ingilizce olmalı...
4-Bu çok komiktir ama ben şait oldum 8 tane blog ve sitem var onay alamadım bunu yapınca aldım şaşırdım.. Kesinlikle site sahibi bayan olmalı..
  örnek: Google'a nasıl üye olurum derken aklıma fikir geldi dedim sitenin dili ingilizce olsun sitenin sahibi bayan olsun dini içeriği olsun ve tam bir site haline getirip başvuru yapıyım dedim 11/10/2007 tarihinde saat 22:30 da google/adsense ye başvuru yaptım tam olarak... 45 dakika sonra 23:15 te onay geldi.. Önemle duyrulur..
5- Sitenizde kişi veya kişilere kurum veya kurumlara devlet veya devletlere örgüt veya örgütlere nazır konular ve hakaret içerecek konular olmamalı...
6- Saydam olmalısınız..
7- google/adSensenin bir yönüde google bloglarına sahip olmanızı çok sever bloger.com dan alabilirsiniz ücretsiz blogunuzu..
8-blogger.com dan aldığınız blog soledıgım ozellıklere sahipse direk 1 saat içinde kabul edilir..

şimdi !! varmısın....

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.212 Saniyede 49 Sorgu ile Oluşturuldu