Forum | Youtube | Dizi İzle | Oyunlar | Webmaster |
22 Mayıs 2012, 01:03:07 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ..::BAY VE BAYAN İLİŞKİLERİ:::...  (Okunma Sayısı 945 defa)
asilturk
ASİLTURK
mod
Çalışkan Üye
*

Üyelik Bilgileri WWW
« : 30 Ekim 2007, 18:00:06 »
Konuyu bölKonuyu böl

BAYANLAR VE ERKEKLER

Gerçekten zor bir konu ama elimden geleni yapıp sizlere yardımcı olacagım..

ÖNCELİK BAYANLARIN

BİR BAYAN NASIL BİR ERKEK İSTER

1. Bayanlar daha çok zeki erkeklerden hoşlanırlar.

2. Daha çok otoriter erkek arayışı içindedirler.

3. Boş konuşmak hoşlarına gitmez itici gelirsiniz.

4. Daha çok maceracı ve cesur erkekler ararlar..

5. Birde ilgi isterler her an olara ilgi göstermelisiniz..

6. Eğer gerçekten severlerse bağlanırlar..

7. Birde siz eğer ilgi çekiciyseniz zaten bayanlar kıskançtır dikkat..

8. Onlar hediyeden ve çiçeklerden hoşlanırlar..

9. İlk defa bir bayanla buluşmaya gidiyorsanız dikkat...

Çünkü ilk görünüş çok önemlidir

TAVLAMA MESELESİ

Beylerin dikkatine: Eğer tavlamaya gelirseniz tavlanırsınız! Çünkü bayanlar tav olmaz tavlarlar.

NASIL KIZ TAVLARIM?

Eğer amaç sadece aşk meşkse erkekler işiniz zor
Ama sevgi arıyorsanız.. Tam zamanı çünkü genelde bayanlar sevgi isterler...
Kız arkadaşın var ama ona açılamıyorsun..
Kolay yolu biraz cesaret ?
Cesaretinizi toplarsanız bayanlar bundan hoşlanırlar bilmelisiniz..
Biri yok hayatınızda ama olsun istiyorsunuz yapmanız gereken biraz sabır göstermek daha sonra arayış içinde olmak..
Tamam ben birini düşünüyorum aklımda biri var diyorsanız.. Yapmanız gereken hemen gidin düzgün bir şekilde ona açılın merak etmeyin kızlar yamyam değildir yemezler sizi..

Eh ben açıldım yüz vermiyor...
O zaman hata sende kardeşim yaklaşım şeklin yanlış.
Peki ne yapmalıyım...
Dur anlatayım: yapman gereken tekrar git ve aynen şu şekilde davran..
Ben aslında ilk konuşmamda kendimi sana anlatamadım demeli ortamı yumuşatmalısın.. Hiç yüz vermiyorsa aynen şu yolu denemelisin... ilgini çekecek ne yapmalıyım dersen... Biraz etkilersin.. Hala yüz vermiyorsa uzatma o seni düşünüyor hayal ediyordur muhakkak...
Aradan zaman geçti hala aramadı sormadı.. Bence hiç düşünme çünkü başkası vardır hayatında.. Eminsin kimse yok ise hayatında.. Daha önce söylemiştim bayanlar ilgi ister.. Dikkatini çekmeli ona kendini tanıtmalısın.. Dikkat et abartıya kaçma yalanlar ilişkiyi bozar... Hala sana ilgisi yoksa yukardaki 9 maddeyi gözden geçir dogru yolu bulacaksın...

SIRA ERKEKLERDE
 BİR ERKEK NASIL BİR BAYAN İSTER

1. Erkekler kendilerine göre güzel bayanlardan hoşlanırlar.

2. Genelde erkeklerde sarışın,kumral,esmer ve güzel olanı tabiri mevcuttur..

3. Erkekler saf kızlardan hoşlanmazlar..

4. Genelde aşırı kıskançtırlar ne konuda derseniz: Yanınızda bir erkekle gördü sizi erkek senin akraban veya arkadasın olabilir aşırı sinir yaparlar.

5. Erkekler genelde ağır takılırlar .. Yani genelde arabesk,fantazi birazda pop..

6. Erkekler genelde içkiden zevk alırlar..
bir erkek içkiliyken çok yumuşak davranırlar..

7. Genelde tutumlu bayanlardan hoşlanırlar.

8. Çalışan bayanlar dikkatlerini çeker..
 9. Eğer bir söz verirlerse söz onların namusudur..

BİR ERKEK NASIL TAVLANIR

Merak etmeyin siz eğer onun kriterlerine uyuyorsanız o zaten size tavdır.. bir erkek arkadasınız var ama ona aşıksınız o size bu konuda yüz vermiyorsa sizde hata var demektir.. Ona uygun görüyorsanız kendinizi dikkat çekmeli yukardaki 9 kuralı gözden geçirmelisiniz..

Ama ben daha önce hiç bir erkeğe açılmadım ve sevmedim derseniz. Korkmayın erkekler bayanların yaklasımından hoslanırlar genelde utangac taraf erkek tarafıdır... Sevmek için ne yapmalısınız önce kendinize göre birini seçmelisiniz.. Daha sonra onu araştırmalısınız.. ve yukardaki 9 kurala bakınız..

Dikkat eğer erkek size soğuk davranıyorsa 2 sebeb olabilir
1. Sevdiği başka bir kız vardır.
2. Size ilgi duymuyordur.

BAYANLAR VE ERKEKLER GENEL BAKIŞ

Aslında öyle bir çağdayızki erkeklerde bir sorun var kadınlarda ayrı bir sorun.. Bunu elbet sizde fark ediyorsunuzdur.

Genelde erkekler bayanların çok kendini beğenmiş olduğunu savunurlar.. Erkekler bu lafım size bayanlar kıskançtır. DİKKAT?

Bayanlarda erkeklerin son zamanlardaki tutarsızlığından nasibini almış güven sorunu yaşıyorlar.. Erkekler bu lafım yine size dikkat edin..?

NOT; Bu yazılar tamamen tarafsız olup sadece klasik türk örf ve adetleri içinde yaşayan bayan ve erkek arkadaşlar için tavsiyelerdir..

NOT; Gelin örfümüze adetimize sahip çıkalım... Leyla ile Mecnun , Kerem ile Aslı , Ferhat ile Şirin misali sevgiye ve sevene değer verelim.

NOT; Avrupayi Ve Amerikalı yaşamak bize göre değil biz türküz kendi kültürümüz varken neden avrupalı veya amerikalı gibi yaşayalımki..

EĞER YORUM YAZARSANIZ  VE TAVSİYE İLETİNİZ VARSA SEVİNİRİM..

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.085 Saniyede 49 Sorgu ile Oluşturuldu